Lekker Jazzen voor de Jazz Centrale

Afwisseling, daar gaat het om. Jazz spelen is leuk, maar niet ieder optreden hetzelfde repertoire. Popmuziek maken geeft een kick, vooral als het met veel verschillende mensen is. Vaak vind ik het het leukst als ik de ene dag met mijn basgitaar op pad ga, met allemaal “pop-cats” speel, met piepende oren naar huis rijd om de dag daarna met mijn contrabas en andere mensen een piepklein akoestisch luister concert te geven. April is nu al een top-maand. Gespeeld met meerdere jazz-combinaties (Stockholm Lounge Unit, Jazz Centrale), popmuziek o.a. bij het project van de “vrije school” en “Tous les oiseaux d’Europe”. Natuurlijk “de tour” met Anne-Lie, repetities met de Stageband en Want2swing en straks op de laatste dag van de maand nog een optreden in JazzcafĂ© “de Smederij” Bulgaarse “jazz-cats”. Gisteravond met Tony en Allard gespeeld voor de Jazz Centrale van Kars Veling. Bruiloft in Diever. In “het Landhotel” Diever. Prachtige locatie met zeer sympathiek personeel. (En dat zien we ook weleens anders) Kortom: Top avond.

Scroll naar top