Clip gemaakt van oude foto’s

Voor veel muzikanten is het jammer dat ze sommige projecten uit het verleden niet zo hebben kunnen delen met de wereld zoals dat tegenwoordig kan. Facebook en youtube bieden ongekende mogelijkheden om muziek te laten horen aan mensen. Natuurlijk ook het bestaan van Blogs als deze bieden kansen om je creativiteit met de wereld te delen. Daarbij geld dat video’s weer veel beter worden bekeken (beluisterd) dan geluid files. ¬†Natuurlijk is ook het filmen met video op goede (publiceerbare) kwaliteit pas iets van de laatste jaren. Ik ben dus de laatste maanden voor de geweldige band Soul Vaccination op zoek geweest naar oude foto’s om toch iets van “beeld” te hebben. De foto’s van het onderstaande filmpje waren zo klein, dat ik ze alleen maar kon gebruiken met een zeer creatieve “plug in”. Ach, toch wel geinig geworden.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=_6zueVSlDRg&feature=youtu.be

Scroll naar top