Met de Stageband in Jazzcafé de Smederij

Tja, het blijft een bijzondere plek. Diederik Idema heeft dan toch een gouden formule voor wekelijkse goed bezochte jazz concerten gevonden. Iedere Dinsdagavond, nu al vele jaren achter elkaar, prachtige concerten van voornamelijk Groningse bands die worden vereerd met een mooie hoeveelheid jazz minded publiek. Het was ook gister 12 Maart 2013 weer afgeladen vol in de kroeg. Logisch want alleen een hele big band neemt natuurlijk al veel ruimte in. Concert was super om te doen, hoewel het natuurlijk zo is dat de accuratesse (lees zuiverheid) in een “luister” concert vaak beter is. Daar staat echter wel een verhoogde adrenaline achtige “drive” tegenover, want spelen voor dit “thuispubliek” werkt vanzelfsprekend zeer enthousiasmerend.

Scroll naar top