Anne-Lie tekent bij “Coast To Coast”

Ik denk dat ik niemand meer hoef uit te leggen dat het pad van de innovatieve musicus niet altijd strak geplaveid is. En dat is de laatste jaren niet bepaald verbeterd. Daarom is het zo knap van Anne-Lie Persson dat ze een CD maakt die wordt gedraaid, die aardig wordt verkocht en…. waarvan de grootste distributeur van de Benelux nu zegt: “Kom maar bij ons, gaan wij hem voor je verkopen”. Coast To Coast gaat de distributie doen in de Benelux van de CD van Anne-Lie. Zij gaan ook zorgen dat de CD te koop is bij internet shops als ┬áBol.com, maar ook de digitale distributie als itunes en spotify e.d. Over enige tijd is ze dus niet alleen als zangeres van de 4 Soul Vaccination CD’s te horen via Spotify, maar ook met haar eigen CD. Ik vind het gewoon super stoer. (Ook al omdat ik de productie heb gedaan:))

Scroll naar top