Youtube filmpjes als nieuwe podium

Tja, in tijden van recessie is het spelen op leuke plekken wat minder. (Helaas) Zowel in het commerciële circuit als op de jazzpodia wordt gewoon minder gespeeld op het moment. Een orkest als Big Band Want2swing heeft daar last van, logisch ook. Toch is er gelukkig in moeilijke tijden altijd een mogelijkheid om je muziek te laten horen aan een relatief groot publiek. Moderne tijden vragen om moderne middelen. Door steeds nieuwe filmpjes te plaatsen van onze muziek, bereiken we toch gemiddeld zo’n 600 mensen per liedje per jaar. Als al die mensen nu onthouden hoe leuk want2swing is, dan zijn wij weer hartstikke druk in betere tijden 🙂 Onderstaand liedje komt van onze laatste CD: “Welcome To My Mind”.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=GOAEWY4bGlQ

1 reactie op “Youtube filmpjes als nieuwe podium”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top