Haastige spoed toch best goed

Als ik arrangeer houd ik ervan om lekker door te werken. Dat is soms niet makkelijk, want arrangeren is een creatief proces dus dat vraagt veel van je concentratie. Je moet dus goed gemotiveerd zijn en lekker gefocust om in een stevig tempo te arrangeren. Ook mijn opdrachtgevers weten dat ik snel kan werken. Het hier onderstaande arrangement kreeg ik als opdracht van Reinout Douma. Ik had er (eigenlijk) een hele dag de tijd voor :). Nu hoef ik niemand uit te leggen dat arrangeren voor het Noordpool orkest zeer motiverend is. Toen ik het liedje hoorde van Reinout Ritsma was het helemaal gas, want ik vind het een mooi liedje. In ongeveer 5 uur had ik alle partijen in de printer lade liggen (i.a.w.t.s.). En toch vind ik het een geslaagd arrangement. Luister er maar eens naar.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=q9uAi4amcOE&feature=youtu.be

2 reacties op “Haastige spoed toch best goed”

  1. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch! “Any man would be forsworn to gain a kingdom.”

  2. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Great. I’m also an expert in this topic so I can understand your hard work.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top