Genoten van het bassen van de musical “Wicked”

Kijk, wonen in het Noorden van het land heeft vele voordelen. De rust, de landelijkheid, betaalbaarheid prachtige woningen. Is me veel waard. Maar alle voordelen hebben zijn nadelen. Een belangrijk nadeel is, dat ik (bijna) nooit mee heb kunnen doen aan al die prachtige producties die er worden gemaakt in Nederland. Gewoon omdat het qua reiskosten en vooral reistijd niet te doen is om een productie full time te combineren met al die andere dingen die ik leuk en belangrijk vind. (Componeren/arrangeren, lesgeven, mijn vrouw en kinderen) De laatste jaren echter lukt het me steeds om (vooral dankzij Johannus Adema) toch voor een klein gedeelte mee te doen aan de mooiste producties. Gisteravond speelde ik voor het laatst mee in de musical “Wicked”. Prachtige uitdagende musical die alles vraagt van “de totaal bassist”. Veel en moeilijk contrabas strijkwerk , heftige basgitaar popsongs, prachtige wollige fretless bas ballads. Maar vooral heel veel “gedirigeerd” spelen. Als je dan aan het eind van de avond veel complimenten krijgt van mede-orkest leden en van de dirigent, rijd ik met een glimlach op mijn gezicht de 280 km naar Stedum.

2 reacties op “Genoten van het bassen van de musical “Wicked””

  1. This is usually a really great site content, im delighted I came across it. Ill be back off the track to look at other reports that.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top