Schrijven voor het Noordpool Orkest

Traditioneel is December een drukke maand. Zowel qua spelen als qua schrijverij. Dit jaar kwam daar natuurlijk de CD-presentatie van Anne-Lie ook nog eens bij. Maar het is zo heerlijk om te doen allemaal. Nu ben ik bezig met 3 arrangementen voor het Noordpool Orkest. Zij spelen met o.a. Iris Kroes tijdens een groot kerst gala in theater de Lawei Drachten. Al eerder schreef ik arrangementen voor Iris. (O.a Born This Way (Lady Gaga) en New Stories (Original). Nu moest ik aan de gang met “New Song”. Ook geschreven door haarzelf samen met Reinout Douma. Prachtig liedje!! Verder ben ik bezig met een arrangement voor Piter Wilkens. Mooi mistig liedje: “Oeral Thus”. Gaat over skutsjesilen. Ook voor hem schreef ik al eens wat arrangementen o.a. voor een concert dat hij deed met het Noord Nederlands Orkest.

Scroll naar top