Heel weekje Contrabas spelen

Tja, zoals vaker gezegd hier op deze blog, van alles wat ik doe vind ik daadwerkelijk muziek maken met andere muzikanten het leukst. Wat dat betreft ben ik weer een gelukkig man deze week, want er wordt weer heel veel gespeeld, en dan met name op mijn contrabas. Dinsdag 29 Mei eerst generale repetitie o.l.v. Loet van der Lee voor het NBBC Meerjazz concours van a.s. Zaterdag 2 Juni, we spelen een zeer uitdagend programma van louter Nederlandse componisten (Robbert Scherpenisse, Henri Gerrits en Kurt Weiss). Loet zal ons dirigeren Zaterdag. Zijn repetities waren in ieder geval zeer inspirerend. Dinsdag ook weer eens jazzsessie Smederij met natuurlijk Diederik Idema, maar ook Arend Huisman en Steve Altenberg doen mee. Verder deze week 2 (contrabas) optredens met Stockholm Tivoli om op zondag ook nog mee te spelen met het grote Scala Orkest van Martin Oosterwijk tijdens parkjazz in Hoogeveen (strijken). Ok mijn Franse contrabas uit 1840 was een flinke investering, maar met dit soort weekjes komt het er artistiek en zakelijk wel weer uit!!

Scroll naar top