25 Blazers Arrangementen voor Stockholm Tivoli

Bij Stockholm Tivoli hebben we de goede gewoonte om zo goed als alles uit het hoofd te spelen. Het poeltje van zeg maar 16 muzikanten waar we altijd mee werken, kan avonden achter elkaar het meest gevarieerde repertoire uit het hoofd spelen. Dat is kwaliteit en professionaliteit. Als je met toeters gaat werken is dat wat anders. Die spelen lijntjes die regelmatig meerstemmig zijn, en ook qua frasering en dynamiek zo goed mogelijk op elkaar moeten worden afgestemd. Dat betekent arrangeren. We willen graag met Stockholm Tivoli met blazers sectie spelen, omdat dat zo’n geweldig knallend effect heeft. Is heel erg leuk voor iedere muzikant. Trouwens afgelopen zondag foto’s gemaakt van het kwintet.

Stockholm Tivoli met Vincent, Anne-Lie, Jeffrey, Steven en Marco
Scroll naar top