Oude Video Askay Brothers

Mijn goede vriend John Kruisman verheugde mij vorige week met een dvd met opnames van de Askay Brothers uit 1990. Ik had ze nog nooit gezien, en was dus heel erg verrast. Vooral omdat ik met heel veel plezier (als “broekie”) bij die band speelde. Vanaf 1988 tot ongeveer 1992 speelde ik zo’n 30x per jaar met die jongens. Alle buurthuizen en cafe’s van de provincie en ver daarbuiten. Ik herinner het mij goed dat ik met mijn eerste auto (citro├źn GSA) met die grote Trace Elliot stad en land afreed. Helaas kreeg ik het op een gegeven moment te druk, met name met Cat Ballou en de New Metronome Big Band waardoor ik gedwongen werd te kiezen. Erg jammer want ik heb het met heel veel plezier gedaan. Hieronder een korte compilatie van de DVD.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=s6yTsy2cKq8

Scroll naar top