Noordpool orkest met mijn arrangementen op Radio 6

Noordpool Orkest

Het Noordpool orkest o.l.v. Reinout Douma speelde afgelopen donderdag (24 November 2011) de premiere van de Radiohead Jazzsymphony. Samen met Vincent Veneman en Robbert Scherpenisse heb ik een heel programma gearrangeerd met stukken van deze (rare) Britse Band. Hoewel het orkest op de toppen van de concentratie moest spelen (heel veel rare maatsoorten) begreep ik uit meerdere bronnen dat het een zeer geslaagde avond was (http://drachten.dichtbij.nl/uitgaan/radiohead-cool-will-it-blend). Ik kon er zelf (ivm opnames) helaas niet bij zijn. Gelukkig heeft Radio 6 opnames gemaakt, dus kunnen we binnenkort alles op Radio 6 horen. Super dat het Noorden zo’n orkest heeft dat dit soort spannende projecten mogelijk maakt.

Scroll naar top