Spelen op topniveau

Ik weet het, spelen in een snabbelbandje wordt door sommige mensen nu niet echt als einddoel van een muzikale carrière gezien. Qua waardering en entourage is die opvatting misschien te begrijpen. Je staat regelmatig tegen ruggen van mensen te spelen, en moet via de vlees vrieskist in de keuken je spulletjes weer naar je auto brengen, diep in de nacht. Niet bepaald het romantische rock & roll beeld van een popartiest. Echter …. Het beroep dat op je muzikaliteit wordt gedaan is groot. Je moet avonden kunnen spelen met veel verschillende muzikanten, waarvan je soms aan het begin van de avond het bestaan nog niet wist. Enorme oren en repertoire kennis zijn vereist. Het wordt pas echt leuk als je mede-muzikanten hetzelfde of een hoger niveau als jijzelf halen. Wat dat betreft was dit weer een top weekend met muzikanten als: Tamara Heynis; Elmer Bergstra; Nathaniël van Veenen; Jacdirk van Gool; Jasper Blokzijl; Allard Gosens en Dennis Elderman. Wat een feest !!!

Scroll naar top